Hejsan!

Sarah Carlsten, 17 år & bor i Stockholm!

Back!

Förlåt för sämst uppdatering, men har helt enkelt inte haft tid. Anyway, just nu sitter jag och några i släkten är här och firar min brorsa menmen ska kortfatta gårdagen! :)

Igår fikade jag ju med Philip, Alex & Marilyn på Café 60, hm.. Sen drog vi till Telefonplan och skulle möta upp deras två kompisar, fast innan åkte vi för långt, två gånger dessutom, haha hade väl för kul för att kolla vilket tåg man hoppade på eller vilken station man var på.. Haha!! Ja, men vi var inte där längre, sen drog jag och Marilyn till henne och käkade sen drog vi till Mariatorget och mötte Jocke, sen gick vi till han och chillade ett tag och sen åkte jag hem till David och slagga där. Kollade på Borat hahahah! & idag vaknade jag av att min mobil bombades, både jag och David försov oss till skolan, jag vaknade först halv 11, och det är liksom då jag slutar.. Illa haha! Sen somna jag om ett tag och sen runt 3-4 följde David mig till bussen för jag skulle till Marilyn och vi snackade lite och jag shufflade. Myyys.. Är jag tråkig som faktiskt inte pallar dra ut idag? 

Lucka 2 kommer om ett tag dessutom, har inte hunnit planera den skiten så mycket haha! Men ja, vi hörs snart. Puss!
Kommentera ♥ [0]


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P