Hejsan!

Sarah Carlsten, 17 år & bor i Stockholm!

Huvudvärk

Tjena snyggingar! Asså förlåt att jag inte uppdaterat någonting, men hjälpte en kompis med koder och sånt med bloggen för han skulle börja blogga, och vem vill starta med en helt standarddesign? Nej ingen. ;)

Idag så drog jag till mitt första gymnasium (Init) efter Scengymnasiet, behövde hämta papper och så. Min rektor var dock seg som fan och smällde och låste dörren för mig för han hade mattelektion? Tillochmed under rasten liksom, man baaa thank you? Hört att han va sur under hela dagen, och hört hur seg han är på skriva ut folk.. Liksom rykten ba shit hallå? Men men.. Efter att väntat i 1 timme och 40 minuter så fick jag ta ett samtal med honom varför jag skulle byta, vart, sen att jag skulle tänka igenom och massa. Jaja tack sötnosar som höll mig sällskap i alla fall! Sen mötte jag Sandra och vi drog in till stan och käkade, sen drog vi till Expresso house(?) i Gallerian och jag tog oskulden med att smaka chai latte, var faktiskt ganska gott haha.. Sen mötte jag Marilyn i typ 20 minuter. Sen drog hon. Nu ska jag snacka lite en viss person och sen så ska jag nog duscha och sova. Är helt jävla slut, ganska mycket just nu alltså... Tankar, skola, dålig sömn osv. Puss!


Chai latteeee


Sandra sötis


Söta jag


Det var något gympapass på plattan? Han tränarn... Jag & Sandra typ DOOG

Kommentera ♥ [1]


Kommentarer
Postat av: Linn

Varför försöker du byta gymnasium?:D

2011-09-08 @ 19:04:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P