Hejsan!

Sarah Carlsten, 17 år & bor i Stockholm!

Inte min dag idag.

Hej babes! Verkligen inte min dag idag, börjar med att jag försover mig, pressar i mig någonting att käka, sen ruschar till tåget, missar tåget. Tar nästa, som stannar i Blåsut i typ 20 minuter. Sen åker den till Skärmarbrink (?) i ytterligare tjugo minuter. Sen säger dom att man ska gå av och ta nästa tåg. Yaaay... Sen var dettåget helt fullt, så jag och typ 100 till fick vänta till nästa.... Igen! Var något växelfel i Gullmars drf typ. Sen i Gullmars sätter jag mig äntligen på tåget till skolan.. Då kommer det i Högtalarna "Detta tåg går endast till Sätra, Sätra tid för avgång..." och det var droppen, åkte hem och somna på soffan. Var redan timmar försenad. SUCK. Vakna av att kissen låg brevid mig och sov likadant haha. Så söt! Men ja nu ska jag laga lunch och skicka iväg några mejl. Vi hörs. Puss!


Kommentera ♥ [5]


Kommentarer
Postat av: Lisa

Gud vad jobbigt. Hatar att försova mig! Men är allt bra annars? KRAMAR :) <3

2011-09-08 @ 16:13:34
URL: http://lisalassi.blogg.se/
Postat av: Jennifer

hej :) haha vart bor du..? och vart ligger din skola ? :)

2011-09-08 @ 17:26:05
URL: http://jenniferdrottning.blogg.se/
Postat av: H A N N A [foto, mode, mitt liv]

sv: super fin blogg sötnos! det är bra med mig, kram

2011-09-08 @ 17:26:18
URL: http://hhaannaas.blogg.se/
Postat av: Agnez

Du borde sluta använda så mycket smink, det glänser, du är mycket sötare utan. Dessutom trodde jag du var fett söt och snäll men du är skiiit otrevlig, bara för att provecera eller?

2011-09-08 @ 18:14:54
URL: http://agnezcarlsson.blogg.se/
Postat av: Agnes

När man kommenterat och sagt att man gillar dig och din blogg eller frågat frågor på din frågestund har man alltid fått otrevliga svar.

2011-09-08 @ 18:40:08
URL: http://agnezcarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P