Hejsan!

Sarah Carlsten, 17 år & bor i Stockholm!

TÄVLING: Vinn Britneys nya parfym & biljetter till hennes konsert!


Nu har ni chans att vinna biljetter till Britney Spears konsert och hennes nya parfym i min blogg. (I samarbete med Blogg.se!)

För att var vara med i min tävling gör du så här:
* Länka min blogg och berätta om att du är med och tävlar ;) Ingen blogg? Länka på Facebook!
* Svara på frågan " Varför borde just du vinna? "


ENKELT VA?!??!?!? Vad gör vi? Nu kör vi!!

Kommentera ♥ [73]


Kommentarer
Postat av: Gaja - Skumbjorn ♥

Jag är med och tävlar, länk till min blogg med inlägget: http://skumbjorn.blogg.se/2011/september/tavling-hos-sarah.html#commentVärför jag ska vinna: Jo, för det första så älskar jag Britney Spears och älskar hennes musik, en dröm att vinna biljetterna! Och för det andra så har alla mina vänner några bra perfymer, som är jätte dyra och inte jag och jag ville vinna jätte gärna både biljetterna och perfymen dör det skulle verkligen vara grymt!

Puss!

2011-09-24 @ 16:07:17
URL: http://skumbjorn.blogg.se/
Postat av: Mathilda Reimertz Landin

Hejsan, jag tycker att jag borde vinna för att jag är en snäll person och för att jag gillar din music, jag älskar britney, jag älskar hennes parfymer och dom lucktar underbart!

Du är sjukt gullig Sarah och älskar din röst.Kram, Mathilda

2011-09-24 @ 16:07:36
Postat av: olivia

Jag borde vinna tävlingen (fan va bitchigt det där lät?!) för att jag bor i ett litet samhälle där det i princip inte händer något alls, det regnar hela tiden, är grått och tråkigt, jag skulle verkligen behöva något annat att tänka på.

2011-09-24 @ 16:40:32
URL: http://callmeccrazy.blogg.se/
Postat av: f e l i c i a | fubzie

Motivering: Britney Spears har varit min idol ända sen jag gick på dagis och det är hon fortfarande! Jag MÅSTE se henne uppträda! Jag har velat boka biljetter i ca 2 månader, och min familj har alltid haft bra med pengar och jag har förväntat mig att jag ska få gå, men ekonomin i min familj har blivit "dålig". Asså vi är inte fattiga, vi har alltid haft mycket pengar, men just nu har vi sänkt till "medel klass" vilket gör att vi måste spara, och jag har inte fått min biljett :( Jag älskar Britney Spears, är ett stort fan liksom. Att vinna hade gjort mig obeskrivligt glad! Dessutom håller mina parfymer att ta slut ;) Hahah!

Jag har ALLTID drömt om att se henne uppträda, så att få en biljett.. Hade inte kunnat beskriva lyckan! Hade aldrig kunnat tacka dig tillräckligt nog!Länk till mitt inlägg: http://fubzie.blogg.se/2011/september/back-on-track.html#comment

2011-09-24 @ 16:42:35
URL: http://fubzie.blogg.se/
Postat av: Linda

här har jag länkat

http://lindalinnros.myshowroom.se/jag-ar-med-tavlar-10/

och varför jag ska vinna? jag har gillat Britney sen jag var liten, tänk om jag skulle kunna både lukta som henne och få gå på hennes konsär! helt underbart!<3

2011-09-24 @ 17:24:10
URL: http://lindalinnros.myshowroom.se
Postat av: daniella:)

Jag är med!

Varför just jag ska vinna: för att jag älskar hennes parfym! inte haft råd till att köpa den.. Och att gå på hennes konsert vore sjukt amazing!:)

2011-09-24 @ 17:46:44
URL: http://daniellabooks.blogg.se/
Postat av: Sille-Riin

HERREGUD VILKEN MÖJLIGHET!!!Gaah, herregud va jag vill vinna! Mamma tänkte att jag skulle få gå, men tänkte om och sa nej, denhär möjligheten är underbar, vill verkligen!Har aldrig sätt någon känd uppträda live, har aldrig ens vart på konsert ..

Ser allt på tv eller datorn!

Har inte ens vart på Rockoff (om du vet va de är :) ?) har inte ens vart i Globen!Vill verkligen vinna detta, och Britney Spears, hon är asbra, och inte bara det, hon gör en riktigt grym show, så man blir ju att vilja va me i tävlingen direkt och hoppas på att vinna!Perfymen har jag också tänkt att köpa på båten en gång, men köpte inte för att jag ej hade råd, att på det på köpet skulle vara underbart ♥Skrivit på min blogg här:

http://silluuu.blogg.se/2011/september/var-med-och-tavla-vinn-bade-britney-spears-p.html#commentJag kan göra vad som helst för att vinna detta!Förlåt att jag är riktigt desperat, men denhär möjligheten gör så att jag verkligen vill vinna!Kramar, Silluuu.blogg.se!

2011-09-24 @ 18:20:56
URL: http://silluuu.blogg.se/
Postat av: isabella

varför jag borde vinna : Jo för att Britney Spears är min förebild, det har hon varit enda sen allt börja krångla för mig i livet. Jag är inte den bästa på att sjunga, men varje dag har jag hörlurarna i öronen och sedan sjunger till hennes musik i skolan. när jag hör hennes namn blir jag glad och strålar som en sol. har hennes parfym, har nog alla hennes parfymer. men det enda jag vill är att ha biljett till hennes konsert. Det skulle vara livets upplevelse och en dröm att få sin förebild stå på scen.

Har fått många kommentarer i skolan av de nya 7orna där de undrar om jag är rik. men det är jag inte, jag lever på mitt barnbidrag som är 500. och jag betalar min mobilräkning som är 399, alltså lever jag bara på 100 kr i månaden. Jag har försökt samla ihop mina pengar för att kunna se henne uppträda. Men det har inte gått någon vart. min familj har bra om pengar, men de vill lära mig att hantera mina pengar och eftersom att jag har 100 kr i månaden så är det svårt.. Skulle verkligen uppskatta detta då Britney Spears är min största idol och hela mitt rum är fullt med affischer på henne. Hoppas du inser att jag verkligen behöver biljetten, skulle vara guldvärt om jag vann!Puss på dig, ha en fin lördag och som sagt, skulle uppskattas! <3

2011-09-24 @ 18:22:25
URL: http://sixbillionsouls.blogg.se/
Postat av: Diddi

Motivering: Jag har alltid älskat Britney Spears musik, och jag har alltid typ drömt om att få gå på hennes konserter, men har aldrig tyvärr kunnat :( Britney Spears har alltid och kommer alltid att vara bäst, när jag är ledsen brukar jag sätta på '' till the world ends '' den får mig alltid på bra humör, eller alla låtar gör det men den är typ ganska speciell. HAHA !

Några av mina vänner har den parfymen , och den luktar fruktansvärt gott, det skulle vara kul om man fick en sån parfym som luktar jättegott :Dlänk: http://didiramos.blogg.se/2011/september/tavling-sarah-carlsten.html#comment

2011-09-24 @ 18:58:15
URL: http://didiramos.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Jaaag vill vara med och tävla!!!

jag ääälskar britney spears!! Lyssnar fan på henne HELA tiden!

Har alltid viljat se henne när hon sjunger live!

vill sååå gärna vinna detta!!

Hoppas att jag kan få äran att vinna, skulle betyda sååå mkt för mej!!

Jag har skrivit ut det på facebook och på alla mina nästan alla mina vänners loggar!

Eftersom att blogg.se inte riktigt funkar just nu för mej så kunde jag inte länka! men gör det direkt när de har kommit igång igen!

vill såå gärna vinna detta!

betyder såå mkt!

Hoppas, hoppas, hoppas!

2011-09-24 @ 19:50:10
URL: http://jenniferspicture.blogg.se/
Postat av: Emma

Självklart är jag med, skulle vara jätte kul om jag vann! Jag tycker jag ska vinna (haha) för att jag tycker parfymen luktar så otroligt gott, men för dyr...och hennes musik är fetta bra! :D

Här är mitt inlägg: http://sexigastesundstedt.blogg.se/2011/september/tavling-hos-1.html#comment

Älskar din blogg, tack på förhand! :)

2011-09-24 @ 20:42:31
URL: http://sexigastesundstedt.blogg.se/
Postat av: tilde

jag är med och ska länka på min blogg,svar: jag vill vinna för har varit ett stor fan för britney sen länge! och har typ inga parfymer alls!:p men skulle oxå vara skönt att komma iväg och göra något roligt, som de här chansen skulle kunna göra min dröm till verlighet <3

2011-09-24 @ 21:37:44
URL: http://bytildee.blogg.se/
Postat av: Emelie Svarvén -

Varför borde jag vinna? Jag har gillat Britney Spears sen jag var pytteliten. Hade massa bilder på henne i mitt rum, skivor och musik videosar, jag försökte alltid härma henne när jag tittade på hennes musik videosar (haha...)

Sist hon var här på konsert hade jag köpt biljetter men blev magsjuk vilket jag blev riktigt besviken över, låg hela dagen och var depp för att jag missade konserten. Så om jag skulle vinna dethär priset så hade jag blivit obeskrivligt glad, det går likssom inte att förklara...

+ att jag har alla hennes perfymer förutom denhär du lottar ut och en annan så skulle vara awesome om jag vann dethär. Skulle vara helt amazing...länk till inlägget i min blogg: http://emeliesvarven.se/2011/september/ar-med-och-tavlar.html#comment//Emelie Svarvén

2011-09-24 @ 22:12:38
URL: http://emeliesvarven.se
Postat av: - linnea thi elg '

LÄNK - http://linneathielg.myshowroom.se/sarah-carlsten-britney-spears/

motvivering: Jag skulle vilja vinna för att jag har aldrig varit på en konsert. Jag är säkert bara en bland alla, men jag skulle jätte gärna vilja vinna, så jag kan koppla bort allt som händer i skolan osv osv. Det är så sjukt mycket nu och allt är nytt, och jag behöver verkligen något att se fram emot. Skulle verkligen uppskattas av mitt liv, känns som om jag bara sitter och satsar på skolan och allt fokus på det liksom, inte kul alls.Kärlek / Linnea Thi Elg

2011-09-24 @ 22:52:08
URL: http://linneathielg.myshowroom.se
Postat av: Anna

Skulle gärna vara med i tävlingen , men jag bor i Finland XD så de e ju inga problem med att komma till sverige, jag och min familj far till sverige jätte ofta för släkten bor där men igentligen har jag nog aldrig tyckt så jättemycket om Britney , tycker att nån som verkligen vill ha och verkligen förtjänar en biljett skall få den :)

2011-09-25 @ 00:42:02
URL: http://annabetlehem.blogg.se/
Postat av: Olivia

Är med och tävlar!Brittan är en magisk artist och det vore magiskt att se henne live samtidigt som man doftar Cosmic radiance.Håller både tummarna och tårna!

2011-09-25 @ 01:42:15
Postat av: Susanna

Är med och tävlar, här är inlägget med länkningen till din blogg! http://ssnas.blogg.se/2011/september/tavla-om-biljetter-till-britney-spears-konser.html#commentVarför jag borde vinna? Jo Britney spears var en idol för mig ända sedan barnsbenen. Den första artisten som jag började tycka om och jag minns hur mycket hon inspirerade då under barndomen. Hur man började lyssna på hennes musik, hur man försökte dansa till låtarna så som jag och mitt kompisgäng gjorde när vi var små. Vi hittade jämt på danser till låtar och visade sen upp danserna för varandra haha.. Så det är en anledning varför jag borde vinna, skulle vara något så himla enormt att få se henne live efter alla år med minnen man har. Bara känslan av att få stå där.. Åh fan vad stort det skulle va! Sen älskar jag ju alla dom här parfymerna ifrån kända artister!

2011-09-25 @ 03:09:53
URL: http://ssnas.blogg.se/
Postat av: Nellie

Jag skulle vilja vara med och delta för ja tycker verkligen om Britney Spears hon gjorde så att ja blev inspererad inom musiken,nu lever ja för att sjunga!

Ja hann inte på några biljetter själv som synd, men vi får väl hålla tummarna<3Lycka till allesamman!

2011-09-25 @ 11:30:59
URL: http://nelliebs.blogg.se/
Postat av: Felicia

Jag diggar verkligen Brittan, och hennes stora comeback så kunde man ju inte missa! Jag har alltid vart ett litet fan av henne, den första skivan köpte jag när jag var bara sex år gammal, och min syster dampade på mig jättemycket när jag alltid kom in i hennes rum och frågade om hon kunde sätta på den. Så att se henne live skulle vara en dröm som går i uppfyllelse! :') Jag också alltid älskat hennes parfymer, och min favorit är Circus! Den luktar underbart :'3 Fast ska jag vara ärlig har jag inte hört talas om den här parfymen, men jag är säker på att den kommer lukta jättegott! :Dlänken: http://westerlundarns.blogg.se/2011/september/awzuuum.html#comment

2011-09-25 @ 12:21:00
URL: http://westerlundarns.blogg.se/
Postat av: SARAH

Herregud vilken tävling tjejen , grymt !Jag skulle vilja vinna för att Britney har varit min Idol sen jag va liten , haha kom ihåg hur jag och mina kompisar varje dag dansade och gjorde '' musikvideos '' till hennes låtar haha . Eftersom jag bor i Smålandsstenar som ligger 6 timmar ifrån stockholm , 4 timmar från Malmö osv . Så skulle det kosta ganska mycket med både biljetter och tågresa hem och dit osv . Men jag skulle egentligen gå i Stockholm iallafall , hade sparat pengar till det och verkigen taggat till 100 men så fick min dator sönder . Så är tvungen att spara pengar till datorn istället eftersom det är mera akut . Så trodde verkligen inte jag skulle kunna gå på konserten men så hade du denna tävlingen , verkligen grymt att du har denna tävlingen du kommer verkligen göra någon rikitgt lyckig ! :DBtw : länken till mitt inlägg : http://sarahfrankoijennus.blogspot.com/2011/09/ohyeah.html#comments

2011-09-25 @ 12:36:48
URL: http://sarahfrankoijennus.blogspot.com/
Postat av: Mindy

Grym tävling! Är med och tävlar!

länk till mitt inlägg: http://mindynilsson.blogg.se/2011/september/ar-med-och-tavlar.html#commentJag skulle vilja vinna för att för mig precis som många andra är hon en av mina idoler och förebilder. Ända sen jag var något år gammal var hon min idol! 2009 kom hon till Sverige och jag fick ha turen att se min idol live då. 14 juli 2009 kommer jag aldrig glömma. Var så glad och stolt över att jag fått se henne live. Så skulle vara så otroligt bäst om jag hade turen att få se henne iår. Har försökt spara ihop pengar så jag kan gå iallafall, fast det går väll sådär, men vore galet nice att ha turen på min sida den här gången och få vinna för det skulle betyda enormt!Kram! :)

2011-09-25 @ 15:15:25
URL: http://mindynilsson.blogg.se/
Postat av: Elin Lindberg

Hej Sarah! Länken till inlägget jag skrev på min blogg har du här: http://eliinlindberg.blogg.se/2011/september/tavling.htmlAnledningen till varför jag tycker att jag borde vinna tävlingen är för att jag aldrig har sett Britney live och det är helt klart något jag vill göra innan jag dör! Hon är en grym artist och jag har lyssnat på henne sen jag var liten. Jag kan iprencip alla hennes låtar utantill och skulle bli så sjukt glad om jag vann. Har inte råd att köpa egna biljetter så skulle ju vara toppen om jag vann dom, och en ny parfym sitter aldrig fel ;) Plus att jag vet exakt vem jag skulle ta med. Min kompis Erica ÄLSKAR Britney Spears och jag skulle självklart bjuda med mig henne. Hon skulle bli så jävla glad, och det bästa jag vet är att göra mina vänner glada. Så ja, det är min motivering! Hoppas jag vinner!

2011-09-25 @ 15:54:39
URL: http://eliinlindberg.blogg.se/
Postat av: M i c h e l l e <3

Häär är länkningen till inlägget ;

http://michazz.blogg.se/2011/september/tavlar-hos-sara-carlsten.html#commentJag vill vinna för att jag inte har sett henne live och hon är en av mina största idoler ! Skulle bli så lycklig om jag vann...! Har tjatat på mamma as länge om vi kan se den live . Men tyver har jag inte råd själv . Har bilder på henne i mitt rum + ÄLSKAR hennes låtar . Har nästan aldrig gått på en konsert som är så stor ! Men man ska alltid hoppas

2011-09-25 @ 20:05:01
Postat av: M i c h e l l e ♥

Inlägget ;

http://michazz.blogg.se/2011/september/tavlar-hos-sara-carlsten.html#commentJag vill vinna för att jag älskar britney Spears . Vill så gärna se henne live , har aldrig gjort det förut . Har bilder på henne i mitt rum och älskar hennes sånger . Mamma tycker det är för dyrt och jag har inte råd . ÄLSKAR henne så mycket , hoppas på 100% att jag vinner . Hoppas hoppas ! Skulle nog gått med mamma hon gillar också britney !

2011-09-25 @ 20:08:41
URL: http://michazz.blogg.se/
Postat av: Alicia Siverman

Jag är gärna med :d Jag skulle vilja vinna för att min mamma fyller år första oktober (dock) men jag skulle så himla gärna vilja ge henne en bra present. Och Britney har varit mammas idol sen hon var ung, hon var på en konsert med henne förra året men då hade hon fått andningsproblem så hon missade halva konserten så jag skulle verkligen vilja ge en sån upplevelse till henne! Hon är verkligen värd det.

Dessutom har jag hört att parfymen ska lukta jättegott och när jag var i stan i förrgår märkte jag att det verkligen stämmde. Skulle bli så himla glad om jag vann, älskar goda dofter men har sällan själv råd (sånt kostar ju endel tyvärr :()! Främst för min mammas skull. Ha det så bra, Kraaam på dig gullunge.

Länkat här; http://aliciasiverman.blogg.se/2011/september/tavla-om-en-iphone-hos-dennism.html#comment

2011-09-25 @ 20:20:19
URL: http://aliciasiverman.blogg.se/
Postat av: Angelika

Varför just jag borde vinna - är för att jag har älskat Britney Spears musik ända sen jag var liten och har alltid önskat att få se henne live. Så fyller min bästa kompis år i oktober så det skulle vara kul att ta med henne på konserten för att hon älskar också Britney Spers.

Så verkligen älskar jag hennes parfymer men har aldrig kunnat köpa någon:(länk till inlägget: http://angeliikaas.blogg.se/2011/september/tavling.html

2011-09-25 @ 22:16:09
URL: http://angeliikaas.blogg.se/
Postat av: Emma

Vinner jag så ska jag ta med mig min bästa vän, hon är värd en sådan kväll!

2011-09-26 @ 12:21:08
URL: http://princessemma.blogg.se/
Postat av: Vanessa

jag vill verkligen vinna :-d hmm min favoritlåt är nog Hold It Against Me fast jag älskar dom andra oxå :)

och att jag är hennes största fan :D o jag vill vinna för att jag är mobbad i skolan :( så de skulle va jätte kul om jag vann :D

o för att jag har alltid gillat henne sen jag föddes :) om jag vann så aso de går nt att beskriva med ord jag skulle få glädje tårar o skrika så mkt o aso de skulle va en dröm för mej att gå på hennes konsert så vill verkligen o hoppas att jag vinner! :D

2011-09-26 @ 14:33:59
URL: http://esssaa.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag har varken blogg eller facebook, men skulle så sjukt gärna vilja vinna så jag chansar och tävlar ändå.Att vinna denna tävlingen skulle betyda så sjuukt mycket för mig! jag har älskat britney sedan jag visste vad musik var för något. Jag har växt upp med hennes musik alltid dunkandes på repeat i mitt rum tills mina föräldrar kommit in och sagt till mig att dra ner volymen. Jag äger de filmer hon har gjort, sett vart enda avsnitt i de serier hon vart med, läst boken hon gav ut med sin mor och gråtit med henne i de dokumentärer hon gjort. Hennes skivor har en helt egen hylla i mitt rum. Jag skulle vilja säga att Britney är min största idol, och kommer alltid att vara, så det skulle vara min högsta önskan att få se henne uppträda live!

2011-09-26 @ 14:55:37
Postat av: Denice Eriksson

Jag tycker Britney är en otroligt stark människa och någon jag ser upp till då hon har tagit sig tillbaka in i musikbranschen, hon bjuder på sig själv och har en annorlunda men väldigt bra röst, bra musik och jätte bra låtar! Det skulle vara otroligt roligt och en riktig upplevelse att få se en konsert med Britney Spears vilket jag verkligen vill! :) Och jag är så himla nyfiken på hennes nya doft då jag älskar parfymer! ;) Ett Britney minne är när vi flera tjejer tränade inför en dansuppvisning då vi var uppdelade i små grupper och dansade till olika kända låtar och några tjejer körde till en av britneys kända låtar baby one more time vilket var jätte roligt att se och dom bjöd verkligen på sig sälva vi hade jätte roligt! Plus att alla grupper hade gjort danserna själva då det blev ännu roligare och skrattigare! :)Kramar Denice Eriksson

2011-09-26 @ 15:15:51
URL: http://deenicee.blogg.se/
Postat av: ida

vill vinna för att jag fucking aldrig vinner :( haha nejmen, ska ge bort den i en födelsedagspresent också. och sen tycker jag själv att det hade varit AWESOME att gå på britney!

2011-09-26 @ 17:34:00
URL: http://idayngve.webblogg.se/
Postat av: michelle

Jag är ett stoort fan av Britney och jag har alltid velat se henne live! Hon är grym och jag har älskat henne sen jag var liten. Jag kan typ alla hennes låtar och att gå på hennes konsert skulle verkligen vara en upplevelse, för hon är verkligen en legend! Sen ÄLSKAR jag hennes parfymer, hennes parfymer är mina toppfavoriter så att vinna parfymen hade varit awesome! :D

2011-09-26 @ 17:55:49
URL: http://michellemaiga.blogg.se/
Postat av: sata

Älskar ju alla Britneys låtar! Min idol ända sen jag var liten! Men favorit låten --> Unusual You, om jag verkligen måste välja liksom.Toppen tävling! Och grym blogg. denna lär jag följa nu(;

2011-09-26 @ 18:16:10
URL: http://saradanieisbacka.blogg.se/
Postat av: julia

hej!

Jag och min kompis Hanna gjorde en musikvideo till britneys låt "Oops I did it again" när vi var små! vi hade ungefär en halv flaska hårspray i håret var och dansade runt i hennes källare och låtsades att vi var riktiga stjärnor! tur att inte youtube fanns "på den tiden". hahaha :DMassa kramar från Julia

2011-09-26 @ 20:44:34
Postat av: Belma

jag vill så hjärna vinna för att jag avgudar henne och det gör min kompis också.Vi har aldrig varit på en konsert och hoppas att det blir vår första.Vi hann aldrig få tag på bilijetterna så jag hoppas att vi vinner<3

2011-09-26 @ 21:44:32
Postat av: Nellie

Jag vill vinna eftersom jag älskar Britney, jag älskar hennes musik och ÄLSKAR hennes parfymer! Jag har bara två av dom och vill verkligen ha denna också. Och det skulle verkligen vara jätte roligt att gå på Britney konsert :) Det skulle betyda mycket.Kram!

2011-09-26 @ 22:41:14
URL: http://nelliiesplace.blogg.se/
Postat av: Monalisa

Jag vill vinna biljetterna så att jag kan ta med min väninna på konserten, hade varit nice att överraska henne! Och parymen för att det är alltid trevligt med nya dofter! Goda sådana alltså ;)hehe.. Och varför jag borde vinna?! Hmmm.. jo för att jag har gjort en grym satsning och tävlat på varenda en av de 30 bloggarna som blev utvalda... För mitt målmedvetande kanske??

2011-09-27 @ 00:07:41
URL: http://monaliiza.blogg.se/
Postat av: atosa

typ alla skriver as gulliga saker för att hon ska välja dom fast jag skriver bara jag är men så jag e med :)

2011-09-27 @ 16:50:07
URL: http://qissieslife.blogg.se/
Postat av: LOVISA LARSSON

Jag vill sjukt gärna vinna ! Länkar på facebook du har mig som vän - Lovisa larsson

Jag skulle vilja vinna eftersom jag älskar musik och jag älskar att lyssna på musik och det skulle vara grymt coolt att få kolla på Britney Spears live eftersom jag lyssnar på henne varje dag!! Det skulle vara såhäääär nice :D Sen så har jag ingen parfym så skulle vara bra om jag fick en!

kram

2011-09-28 @ 20:48:37
Postat av: Michelle

Hej jag vill vara med och tävla :D och jag tycker att jag borde få vinna för att sen jag var liten har jag varit en liten (STOR) britney spears fan. Jag hade till och med en britney spears dcoka när jag var liten och jag har även hennes album ^^ haha nej men det skulle vara super duper awesome om jag var en av dem 30 vinnarna :)

2011-09-30 @ 23:06:56
URL: http://locococo.blogg.se/
Postat av: beata

Jag skulle grymt gärna vilja vinna för att..

1: Har aldrig i hela mitt liv varit på en konsert.

2: Har inte satt min fot nära globen, knappt Stockholm.

3: skulle vara en underbar present att ge till min storasyster som från barnsben ÄLSKAT Brittan!

Så SNÄLLA skulle vara så grymt tacksam!

2011-10-01 @ 01:54:46
URL: http://troublebubbles.blogg.se/
Postat av: beata

Så där nu har jag gjort ett inlägg om det med länkning :)

2011-10-01 @ 11:55:58
URL: http://troublebubbles.blogg.se/
Postat av: valmira muca

Heeej, för det första jag älskar din blogg du e bäst!<333

jag vill gärna vara med i tävlingen för att:

1. Har aldrig varit på en konsert

2. Jag älskar Stockholm men aldrig varit där

3. Jag älskar Britney Spears

4. Jag gillar alla hennes låtar men min favorit låt av henne är I Wanna Go

5. Hon e min idol

Skulle vara så grymt tacksam om jag van!

O jag har aldrig haft någon wow parfym så jag vill gärna vinna

2011-10-01 @ 12:24:05
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn

Jag skulle uppskatta både parfym och konsert.Parfym för att man som höggravid inte alls känner sig varken fräsch eller attraktiv - så detta vore verkligen en toppenvinst. Det vore dessutom på tiden att jag unnar mig själv nånting, för sånt blir det sällan då man har fyra (snart fem) barn...Konsertbiljetter vore väldigt kul då jag och min karl skulle få en ensamhelg tillsammans med ljuvliga stockholm i så fall. Vi gifte oss i juni i år och har inte gjort nånting själva sen dess - så det vore också riktigt nice!Länkar: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2011/october/sarahcarlstens.htmlKram Annika

familjenpettersson@hotmail.se

2011-10-01 @ 15:37:18
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: Liza

Jag skulle vilja bjuda med min mamma! Hon är världens bästa och är så otroligt musikintresserad. Jag minns när jag var liten att vi alltid hade ALLA låtar, som spelades på radio, på tillhörande cd-skivor! Just Britney Spears är någon som jag vuxit upp till just för att mamma spelat hennes skivor så mycket. Skulle betyda såååå mycket att få ge henne det här!

2011-10-01 @ 17:10:25
Postat av: THE ULTIMATE JOKER

Jag trodde inte att jag skulle vara kvar i Sverige vid den här tidpunkten så jag köpte inga biljetter. Men, nu sticker jag inte iväg till volontärarbetet förrän i slutet av oktober, så jag är kvar i Stockholm UTAN BILJETTER!!!!! SORG!!!!http://jokerbitch.blogg.se/2011/october/jag-vill-vinna.html2011-10-01 @ 17:40:35
URL: http://jokerbitch.blogg.se/
Postat av: Sanna

Britney Spears har alltid funnits med i mitt liv på ett eller annat vis, och det vore en otrolig upplevelse att få se henne sjunga live. Det skulle bli min första riktiga konsert och min barndomsdröm i ett och det är något jag personligen vet att jag aldrig skulle genomföra på egen hand om jag inte har turen med mig nu.Länkat:http://mammasvardag.blogg.se/tavlingar/2011/october/tavlar-om-biljetter-samt-parfym.html#commentKram Sanna

2011-10-01 @ 19:04:24
URL: http://mammasvardag.blogg.se/
Postat av: Sarah

Jag är med och tävlar! För att jag vill så sjukt gärna överhuvudtaget gå på en konsert. Har alltid älskat hennes låtar och lyssnar fortfarande på dem. Brukar inte vara med i tävlingar heller, så att vinna nu vore en dröm! Har även hört att den parfymen ska lukta väldigt gott, skulle vilja testa!

2011-10-01 @ 19:20:48
Postat av: Z E I N A B ♥

Nu är jag med och tävlar.

jo jag vill vinna för att jag älskar henne & jag älskar hennes musik .. detta är typ första gången jag är med i en tävling, tror inte jag kommer vinna men jag hoppas !2011-10-01 @ 23:07:59
URL: http://zeinaabs.blogg.se/
Postat av: deniise

Hej, är med och tävlar. Skrev i min blogg här om att jag var med och tävla http://deniee.blogg.se/2011/october/tavlar.html#comment i min blogg :)

Jag skulle gärna vilja vinna för Britney Spears är en sån bra artist, jag älskade henne när jag var liten. Sedan så hade hon en svår tid men nu med hennes nya album och sånger så har jag börjat lyssna på henne igen och vore grymt kul att få se henne live! Och en parfym , har provat den och den luktar jätte gott skulle vara kul att lukta jätte gott haha :) men nu hoppas man bäste person vinner, kraam

2011-10-01 @ 23:39:16
URL: http://deniee.blogg.se/
Postat av: Sandyjag tycker jag borde vinna för jag har älskat och följt britney i över tio år nu, jag har verkligen växt upp med henne och är fortfarande lika besatt som jag var i början (inte på ett creepy sätt dock haha). det går inte en dag då jag inte läser om henne, lyssnar på hennes låtar eller pratar om henne, varesej det är online eller irl (är nämligen med i internets största britneyforum). jag älskar den tjejen, hon är perfekt, förstår mej inte på människor som hatar henne utan att ge henne en chans.

2011-10-02 @ 02:06:39
URL: http://sandydel.blogg.se/
Postat av: Becka

Britney Spears är en av mina favoritartister och jag skulle kunna göra vad som helst för att gå på konsert med henne.

Jag sparade ihop pengar till hennes konsert förra gången hon var i Stockholm, och när vi hade gjort det så gick vi in på nätet och skulle beställa... och då visade det sig att det var 13-årsgräns. Jag var under 13 och fick inte gå.En dröm skulle bli sann om jag vann! (Fick till ett litet tjusigt rim där, haha ;))

2011-10-02 @ 02:08:56
URL: http://baralillabex.se
Postat av: EmmaLisa

Hej,Har länkat till dig på FB såklart.

http://www.facebook.com/profile.php?id=1420477639&viewas=100000686899395&sk=wallVore självklart kul att få gå på Brittan konsert. Honär ju en levande legend! (It's Britney bitch)!

Dessutom kan jag ju lukta gott när jag är där o trängs med alla andra Britneyfans!!

2011-10-02 @ 02:28:52
Postat av: Isabell Oskarsson

Jag är med!! :D

2011-10-02 @ 09:24:22
URL: http://gumpistrumpan.blogg.se/
Postat av: izabela

Jag tävlar inte enbart för min skulle , men främst för min bästa vän. Hon är THE Britney fan . Hon har älskat henne sedan "oops I did it again-tiden " och självklart varit på alla konserterna i Köpenhamn . Men denna gången drabbades hon av livets små nycker och blev arbetslös efter att hon gått ut skolan. Hon sa att hon skulle sälja allt hon äger o har för att gå på koncerten men självklart så hann verkligheten ikapp henne o hon fick tänka realistiskt . När hon väl fick jobb (en månad sedan) hade biljetterna tagit slut. Jag skulle vara världens lyckligaste om jag hade kunnat göra henne till världens lyckligaste o ta med henne på koncerten. Hört ordspråket " riktiga vänner är dom som ser det ingen annan tittar tillräckligt noga för att hitta i oss " ? Det ordspråket blev skrivet med henne I tankarna

2011-10-02 @ 09:36:37
URL: http://pureroulette.blogg.se/
Postat av: Ida

att hon är en sån underbar syster, som bryr sig om andra och alltid hjälper till. En person som jag ser upp till. Hon är värd de här biljetterna till 100% Kramlänk till inlägg: http://majstajl.blogg.se/?tmp=02132003

2011-10-02 @ 13:27:43
URL: http://majstajl.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej jag vill vinna biljetterna och ge till min kompis för vi skulle till en konsert i dag men jag var tvungen att ställa in pga personliga problem, och vi brukar aldrig gilla samma kändisar men båda gillar henne och att hon alltid finns där så jag vill säga tack & förlåt

2011-10-02 @ 14:32:54
Postat av: Isabell Lindberg

Att sitta i globen och njuta av en sådan fantastisk person som levererar med låtarna man sjöng till när man var liten tjej i magtröja och dom mest grymma partylåtarna man dansar till på krogen om nätterna, skulle vara en sån mäktig och stor upplevelse!Skulle bli såå tacksam och glad om jag fick chansen att vinna! Britney rock2011-10-02 @ 15:59:34
Postat av: elin

jag vill gå på Britneys konsert för att det har alltid varit en dröm att se henne, tänk att se någon live som man alltid har lyssnat på, även när jag var liten diggade jag hennes låtar med mina kompisar, sjöng det på karaoke och nu dansar man till dom på utekvällar, hon har alltid varit med. Tänk då att man får se henne med sina egna ögon.. Vore en dröm!

2011-10-02 @ 16:07:12
URL: http://elinemeliae.blogg.se/
Postat av: leonie

Jag skulle så gärna vilja vinna för att jag vet hur mycket min bästa kompis Madeleine gillar henne så då skulle jag vilja ta med henne på den här konserten och då lovar jag att hennes dröm kommer att uppfyllas! Plus att jag gilar henne sååå grymt mycket också och låten är criminal så sjuuukt bra är den! Håller alla tummar!!

Kram!

2011-10-02 @ 17:19:21
URL: http://leonieandersson.blogg.se/
Postat av: Elin

Detta är engångilivet-upplevelse.

Jag älskade henne när jag var yngre och det bästa med henne att hennes låtar aldrig dör, enligt mig. Jag har sett många band live, jag är en musikfantast, men har inte råd med de här stora artisterna!

Jag gör ett projekt om livespelningar, och detta skulle verkligen göra susen ifall jag vinner biljetterna, för både nöjets och min skull!

2011-10-02 @ 18:54:22
URL: http://elinfolkesson.blogg.se/
Postat av: Maya

Hej ! jag skulle vilja vinna biljetter för att jag älskar britney så mycket! hon har varigt min idol sen jag var jätteliten! jag lyssnar på hennes musik nästan varje dag!och jag blir alltid lika glad och imponerad! får alltid ett enormt leende på läpparna! att få se henne live har varigt min största dröm så länge jag kan minnas! det skulle vara en helt underbar och fantastisk upplevelse som jag kommer minnas resten av livet! hon är en så underbar person och betyder enormt mycket för mig! snälla det skulle vara mer än guld värt för mig! :)

2011-10-02 @ 19:19:28
URL: http://shawtyz.blogg.se/
Postat av: Vilma

Hej! Jag skulle vilja vinna för att jag skulle gå på hennes konsert i London för något år sedan men jag blev magsjuk på resan dit. Så det skulle va sjukt kul att få chansen att värkligen få se henne! Kram

2011-10-02 @ 21:04:53
Postat av: Agnes

Jag vill så gärna gå på henne konsert för hon har varit en av mina favoritartiser sen jag var liten, hon blir aldrig dålig. Det vore så himla kul att får se henne live!2011-10-02 @ 21:13:22
URL: http://agnesericsson.blogg.se/
Postat av: AmandaHarde

Jag skulle gärna vilja vinna, såklart. Haha, det är ju en självklarhet när man är ett fan av Britney! Oavsett så kör jag en motivering så att du kan förstå hur oerhört mycket det skulle betyda för mig om jag vann;Britney har fått mig att kämpa. Hennes musik har gjort mig stark, inspirerad och till en bättre människa. Hon har fått mig att hålla huvudet högt i vått och torrt, och hon har inspirerat mig att ALLTID kämpa oavsett läge, situation och handling - Hon har gjort mig till en väldigt stark människa. Jag lyssnar på Brit varje dag, som den besatta lilla flicka jag är, hehe. Varför? Jo, just eftersom jag blir såhääääär glad och såhäääär peppad när jag lyssnar på hennes musik! Jag ska INTE dra in mitt privatliv i detta, men om vi förklarar det enkelt och diskret så har jag gått igenom oerhört mycket på mina tonårsår här på jorden, en hel del. Och att jag har klarat mig igenom det, är mycket på grund av Britney; hennes musik har gjort mig glad och fått mig att vilja fortsätta kämpa. Hon har gjort mig en tjänst i livet! Så det vore helt FANTASTISKT att vinna parfymen och att få gå på konserten, såklart, det vore the time of my life. Så här är jag, desperat efter vinsten hahaha! Men jag håller såklart tummarna som alla andra här. Vem vinnaren än blir så blir jag glad för just den personens skull som får uppleva något sådant!Kram /Amanda

2011-10-02 @ 21:14:11
URL: http://amandaharde.blogg.se/
Postat av: amanda weiss

Britney Spears har alltid varit mina favorit, jag vet inte varför men älskar henne! mina dröm har varit sedan jag första gånger jag hörde henne jag fick veta vem det var jag vet kanske 6-7 att får se henne, hennes låtar, hennes röst, hennes utseende. Alltid när det varit om henne i någon tidigt har jag köpt den eller tvingat mamma att köpa den direkt! jag älskar henne, hade jag fått träffa henne skulle jag vara den lyckligaste tjejen på jorden asså, för när man har det svårt och får en sån här chans vill man absolut inte missa den för fem öre! hon är en gud. tänk om jag får träffa henne? skulle vara i skuld till den som gjorde detta möljigt för mig livet ut säger jag bara!

2011-10-02 @ 21:34:42
URL: http://amanda karin weiss @ fb
Postat av: Tove Östman

Jag är själv en musiker och sångerska som inspireras nått otroligt av att uppleva andra artisters konserter. Och att få se en världsartist som Britney Spears live skulle både va en dröm och ge stor inspiration och mer kraft till framtida skapande! Dock har jag haft otur gällande mina favoritkonserter då Michael Jacksons "this is it" som jag lyckligt nog fann en biljett till, aldrig blev av. Och nu han jag inte få tag i någon biljett till Britney Spears Sverigekonsert.

Så jag får hoppas att denna konsertdröm kan gå i uppfyllelse!

2011-10-02 @ 22:38:24
Postat av: Mikaela

I WANNA GO to Globen to see Britney!!

2011-10-02 @ 23:25:02
Postat av: Hedda

Jag har skrivit på facebook om tävlingen och här är min motivering varför jag vill vinna:Jag skulle så hemskt gärna vilja gå på hennes konsert eftersom att det vore hur jäkla hul som helst. Men också för att jag gillar Britney Spears jättemycket och blir alltid så glad och peppad av hennes musik. Sen skulle jag vilja gå för att jag aldrig varit på en konsert tidigare. Men också för att jag aldrig vinner någonting. Jag har aldrig vunnit en tävling på internet eller något. Och jag vinner aldrig i spel , på sport eller något sånt. Jag vill inte vara en loser!!!!!! Det skulle vara såå häftigt att kunna visa alla att JAG har vunnit biljetter till Britney's konsert. Skulle känna mig som en riktig vinnare. Dessutom är det ju liksom britney spears vi snackar om alltså , IT'S BRITNEY BITCH. Herregud det vore så himla klockrent. Är dessutom alltid så uttråkad nuförtiden och det här skulle ju sätta lugnt guldkant på livet. Därför vill JAG gå på Brittans konsert! 

2011-10-02 @ 23:38:39
Postat av: Lea

jag skulle vilja vinna så att jag och en kompis kan gå på koserten, vi älskar britney sjuuukt mycket och vi vill verkligen gå dit!

2011-10-06 @ 18:02:29
URL: http://leakamle.blogg.se/
Postat av: Emma

jag skulle bli så sjukt glad, asso verkligen! Jag älskar henne, liksom det är Britney ! ;D

Vet inte vad jag skulle gjort om jag vann, hade verkligen typ svimmat... Jag tycker jag ska vinna för jag har aldrig varit på en konsert men jag vill ändå vinna för att hon är jättebra & skulle verkligen inte bara vilja vinna för att gå på en konsert, utan för att jag tycker hon är G-R-Y-M ! IT'S BRITNEY BITCHES! ;DD

<3

2011-10-06 @ 20:11:40
URL: http://emmaaemmaaa.blogg.se/
Postat av: Doris Ramirez

Min stora syster som är sjuk..hon har en tumör..har älskat Britney sen starten!...det skulle betydda mycket om jag vann biljetter till hennes konsert o få ta med min syster och få henne att tänka på annat för en stund..hennes och min favvo låt är she´s so lucky för att den berättar att även om man är rik/snygg och känd så är man inte perfekt..alla har sina brister..

2011-10-13 @ 13:36:04
Postat av: Amanda

britney:love:

2013-05-19 @ 08:53:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P