Hejsan!

Sarah Carlsten, 17 år & bor i Stockholm!

Hahaha.

Jag gillar folks hatkommentarer bara för man säger saker. Jag berättar vad "proffsen" säger till mig till er. Man blöder visst 2-4 veckor vilket är 14-18 dagar? Vet fler som gjort abort, och "A" blödde i 4 veckor. Men om du nu säger att det är som en vanlig mens efter aborten, då får vi hoppas det! Skulle liksom inte banga på det för det vore ju positivt. Kan säga till er om det stämde sen, om ni så gärna vill veta. Min blogg, jag skriver vad jag vill, vad jag fått höra. Herregud om ni ska ge hatkommentarer, varför skriver ni inte bara erat för och efternamn eller eran blogg? Tycker det bara är pinsamt. För sällan jag får snälla kommentarer om dom är anonyma, har fått en idag. Tack ♥ Men ni andra, sug min röv. Puss! ;)
'

Kommentera ♥ [4]


Kommentarer
Postat av: stephanie <3

när ska du svara på frågestunden? :) btw älskar din blogg! <3

2012-04-13 @ 14:49:47
Postat av: anonym

frågestunden? :P <3

2012-04-13 @ 14:50:35
Postat av: Emelie

Var absolut inte menat som en "hatkommentar" utan skrev bara fakta, ber om ursäkt för det missförståndet, verkligen. Ja det är ju individuellt, du kan blöda i flera veckor men också bara i några timmar. Men de flesta blöder som vanlig mens :) Minns jag rätt blödde jag bara 1-2 dagar, knappt det.Ett litet tips inför aborten: Var inte rädd för att be om mer smärtstillande. Jag bad om det två gånger och därför gjorde det inte så jätteont. Umo brukar vara dåliga på att informera om detta.

Lycka till =)

2012-04-13 @ 23:26:58
Postat av: Sofie Emma Aurore

jag har gjort abort, sommaren 2010 gjorde jag min senaste abort, jag har gjort 3 stycken..

men den som jag gjorde senast vaar jag så långt gången i så jag var tvungen att skrapa!

jag blödde i 4½ vecka men med tanke på att dem satte in en P-stav i armen på mig samtidigt som jag var nedsövd så har jag faktiskt inte slutat blöda än efter den op'n, och det är tack vare p-staven, så ifall du ska få något preventilmedel nu med tanke på aborten och sådära så föreslår jag verkligen inte p.stav!

hoppas allt är helt okej med dig, kram på dig. <3

2012-04-14 @ 23:14:47
URL: http://sofieschilcher.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P