Hejsan!

Sarah Carlsten, 17 år & bor i Stockholm!

Min helg!

Förlåtförlåtförlåt älsklingar att jag inte har bloggat.. Menmen inte haft tid!! :( Men nu har jag, innan jag ska åka och sova hos älsklingen..

Jaja, i Fredags drog jag med Camilla & Veronica på fest till Tim där typ alla man kände var, fick dock massa öl i håret (Luddes fel) så var tvungen att tvätta håret och ja, såg allmänt cp ut. Menmen Josefa sa att jag var söt ändå haha! Var ändå rätt trevligt där, jobbigt att ta sig därifrån bara eftersom att sista bussen gick 12, men det löste sig haha!

& I lördags så drog jag på fest hos Ben, också typ alla man kände där haha! Dock vart det väääärsta dramakvällen. Och inte gick det att ta sig hem därifrån så jag, Ludde, Axel, Lova, Hampus & Marcus drog och slaggade hos Hampus när allt var så gott som löst. Haha, och sen när alla somnat och klockan var typ 6-7 på morgonen, låg jag och Ludde och snacka om att vi inte pallade vakna upp här så vi kollade sl och man fick gå feeeett långt för att ta sig till bussen, men vi kom fram på 25 minuter typ, sen fick vi åka till Akalla för att ta tuben till tc, men vi är så jävla sämst att vi ställer oss på fel sida så tuben gick på andra sidan, Akalla är ju typ en slutstation så dom går ju från båda sidorna haha.. Så fick ta nästa och när vi kom fram till honom var jag så jävla död och självklart skulle han jävlas med mig. Dampade sönder, nej men typ.

Och igår chillade jag bara efter jag kommit hem, skulle ju idag åka för första pillret idag så ville inte försova mig! ;)


Några bilder från fredags, no ego this time!!


image description
image descriptionimage descriptionimage description

Kommentera ♥ [3]


Kommentarer
Postat av: Paulina

fin blogg :)

kika gärna in i min :)

2012-04-16 @ 22:17:22
URL: http://paulinadrotttning.blogg.se/
Postat av: Emelie- Modell och kläddesigner med tre egna företag

Fin blogg! :)Vad ska du göra idag? :)Obs, om du svarar, vilket jag hoppas att du gör så svara gärna i det här inlägget: http://eraey.se/2012/april/vitaminboost.html#commentHa en grym tisdag! :)

2012-04-17 @ 12:32:23
URL: http://eraey.se
Postat av: Sarah - Adopterad ifrån Senegal

Haft en bra dag?:D

2012-04-17 @ 19:18:35
URL: http://sarahsanyang.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P