Hejsan!

Sarah Carlsten, 17 år & bor i Stockholm!

Min helg (y)

Wooooow, märkte att jag inte uppdaterade någonting igår, haha inte likt mig! Menmen, i fredags drog jag, Hanna & Marilyn till en lokalfest i Årsta. Var rätt najs där, träffade riktigt trevligt folk osv, sen åkte jag faktiskt till Ludde och slagga, Marilyn kom också sen haha! & i lördags dega jag och Marilyn hela dagen och sen mot kvällen ringde vi Cissi & Emma, som vi senare mötte upp i Spånga för att sedan åka till Barkarby på fest hos Axel! Också trevligt, var ju där på fest förut också, men jaaa, trevligt som vanligt. Sen kom även snyggingen Tove också! Yesyes, sen när det började bli lite dött drog jag, Tove & Måns till pendeln och jag mötte upp Hugo, Alex & deras två tjejkompisar och då drog vi på fest i Vårberg istället! Dock inte länge haha, men Ludde var där så jag och han drog till Skärholmen där han gulliga mami kom & hämtade oss. Ja men vad mer ska jag säga? Nu ska jag äta frukost!
.
En bild på Tove, Sebastian & mig! Haha Axel har fyllt 18 så detta var hans present från hans grabbar! ;)

Kommentera ♥ [1]


Kommentarer
Postat av: Linnea Fällman

sv; yes jag är inne, länka mig så länkar jag dig på en gång!! http://linneafallmans.blogg.se/2012/january/valkommen-till-min-nya-blogg.html#comment ta den bilden!

2012-02-12 @ 13:36:41
URL: http://linneafallmans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P