Hejsan!

Sarah Carlsten, 17 år & bor i Stockholm!

Kvällsbloggning

Hej älsklingar! ♥
Måste bara säga, sorry att jag bloggat segt igen, men min katt kissade ner mina TRE TÄCKEN! Dom låg på varandra i en hög på golvet för skulle byta lakan, så min kväll har bestått av att tvätta dom, hoppas i alla fall ena torkat i torktumlaren nu, annars måste jag sova med en filt inatt. haha, ja jag fryser som fan på nätterna, så jag har tre. Hahaha! I alla fall när de är kallt. Känns som jag tvättat hela denna dag.. Suck!! Menmen. Hatar min katt right now.

Ligger och kollar på Miss secret agent just nu, faktiskt en rolig film. Ska göra te snart också, älskar att dricka te på kvällen och smsa med älsklingen, shit snart har vi klarat oss tillsammans i 4 månader. Wow, haha.. Vi hörs om ett tag igen, pusspuss!


Madde & jag igår!

Kommentera ♥ [2]


Kommentarer
Postat av: trust me darling

attsingen att katten gjorde så. bara tvätta då :O

2012-05-09 @ 23:49:52
URL: http://trustmedarling.blogg.se/
Postat av: Jenny & Sara

Hur blev din blogg så stor?

Hur gjorde du för att få en stor blogg och massa sponsorer och så? din blogg är ju grymt, men kan du ge tips på hur man kan få en stor blogg? kram!(vi vill nå målet och bli stora bloggare)

2012-05-09 @ 23:59:36
URL: http://nilssonochablo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P